October 07, 2013

Dukin donut di malam hari

Isnin malam Nisa' dan ibu ke airport
Jemput papa baru balik outstation
Sepanjang perjalanan ke airport 
Xlama pon, dalam 20 minit pon xsampai
Nisa' menangis je kat dalam carrier dia
Start dari rumah nangisnya..
Punca...sebab dia terjaga dari tidur ibu xde di tepi
Ibu kat dapur tengah basuh botol susu
Nangis xhengat kate ko
Sampai di airport, 
Lepak je dalam kete sambil menyusu
Diam sekejap
Tunggu papa habis solat jamak
Haruslah kena jamak dulu sebab depart dari KLIA pukul 6.50 pm, 
Belom Maghrib lg time tu
Dah sampai Labuan, jam 9.20 pm, Isyak dah lama masuk

Bila papa masuk dalam kereta, 
Diam pulak ko anak,
Siap gelak ketawa lagi
Ok...
Rindu papa ekkk
Tetttttt....

Err, papa dah ler tu outstation
Bagi ibu lak outstation k
Dah dua kali ibu terlepas outstation nih
Hu hu

Papa belikan ibu dunkin donut
Yayy, happy sebab kat Labuan xde dunkin donut
Err, korang suka dunkin donut ker, big apple
Ada sapa2 yang sekapal dengan aku ker
Aku suka big apple lagi, lagi lembut rasanya




Best ooo makan donut time hujan hujan sejuk gini
Dah ler sepanjang hari Labuan hujan hari ni

>>>>> next time beli lagi yer papa..toche toche


No comments:

Post a Comment